HTML

OpSys

Olykor van kedvem kipróbálgatni olyan operációs rendszereket amelyek nem annyira közismertek. Megnézegetem, hogy mit lehet kezdeni velük, mennyire gyorsak. Egyszerű hétköznapi felhasználó szemszögéből próbálom mindezt megtenni.

Közben Bagoj Úr is csatlakozott a szerzők közé...

Friss topikok

  • bagoj.ur: Szia Mindenki, aki olvasta a blogot! Olvassátok továbbra is az Opsyst, mert érdekes marad ezután ... (2008.08.10. 21:39) Ami mindenkinek jár...
  • mavo: Az új load-balancerünkben már SD kártya van. :-) (2008.03.14. 13:16) Milyen is a Jó VAS?
  • bagoj.ur: Ez jó ötlet, csak össze kéne szedni pár tipikus tevékenységet. Ami eszembe jut: hálózat beállítása... (2008.02.29. 14:03) Mit is kellene csinálni?
  • six: Ez most a linux kernelre épül, vagy valamilyen sajátra? Az látszik, hogy valami posix-származék...... (2008.02.26. 13:14) Haiku

Címkék

bsd (1) desktopbsd (1) gos (1) haiku (1) hardver (2) install (1) kde (1) linux (1) reactos (1) vas (2) Címkefelhő

Planetsys cikkei

Nincs megjeleníthető elem

Ami mindenkinek jár...

2008.07.07. 10:26 bagoj.ur

...az 15 perc hírnév. Lehet, hogy feltűnt hogy a jobb oldalon megjelent egy nemrég indult informatikai portál hírdoboza is. Nyugi, nem adtam el a lelkem :-), csak kaptam egy megkeresést, hogy megjelenítenék a cikkeimet ott is. Én meg úgy gondoltam, miért ne... jó, mi?

1. Az egész karitatív alapon megy

2. Az Opsys nem fog megszűnni

3. A cikkek itt előbb fognak megjelenni, ott csak pár nap, max. 1 hét csúszással. Én alapvetően maradok, aki vagyok, csak engedéllyel átveszik az írásokat.

Szóval "maradjanak velünk a reklám után is"... :-))

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://opsys.blog.hu/api/trackback/id/tr74556843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szucsjoee 2008.08.08. 17:03:37

Kedves bagoj.ur ,
Mivel a planetsys.hu publikáló motorja nem alkalmas a te magas színvonalon megírt cikked hiteles megjelenítésére, ezért a továbbiakban a cikkeidet nem veszem át. Mindenek előtt a színvonal...
Üdv: Joee

bagoj.ur 2008.08.10. 21:39:00

Szia Mindenki, aki olvasta a blogot!

Olvassátok továbbra is az Opsyst, mert érdekes marad ezután is, de én átrepülök másik blogra. Józsival nem igazán értettük meg egymást az utóbbi időben, és ez az Ő blogja, én tulajdonképpen vendég voltam itt. Viszont itt a jó lehetőség, hogy saját lábamra álljak és egy új blogba rakjam vissza a postjaimat. Remélem, nem veszett el semmi, a Ti hozzászólásaitok sem! (Annyira meg nem vastag a bőröm, hogy itt reklámozzam magamat... :-) Köszönöm szépen a figyelmet és a napi 80 látogatást, remélem még látjuk egymást, szevasztok!

Bagoj
süti beállítások módosítása